PONDĚLÍ
Polévka: Zeleninová jarní s kapáním /1,3,7/
1: Smažené karbanátky /150 g/ podávané s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,7/ minutková úprava
2: Kuřecí Gyros /150 g/ s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/ minutková úprava
3: Salát s grilovanými kousky vepřové panenky /100 g/, s grilovanou středomořskou zeleninou a plátky ledového salátu /1/ minutková úprava
4: Byznys menu: Steak MEXICANA /150 g kuřecí prsa/ s pikantní Sweet chilli omáčkou, cibulí a klobáskou Jalapeňos, opékaný brambůrek /1/ minutková úprava
5: Pizza:
ÚTERÝ
Polévka: Zeleninová /1,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Pečená domácí panenská sekaná /170 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,7/ minutková úprava Česká kuchyně
2: Taglietelle s kapkou smetany a grilovanými kuřecími nugetami /100 g/ /1,3,7/
3: Kuřecí steak špikovaný domácí slaninou /150 g/ s grilovanou paprikou a cibulí a opékaným brambůrkem /1/ minutková úprava
4: Byznys menu: Pečený pstruh na másle a mořské soli /1 ks/400 g/ podávaný s bramborovou kaší a bejbi karotkou /1,4,7/
5: Pizza:
STŘEDA
Polévka: Zeleninová jarní na kuřecím základě s těstovinou /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/
1: Smažený sýr /120 g/ s hranolkami Julienne a domácí tatarkou /1,3,7/ minutková úprava Česká kuchyně
2: Pečená domácí panenská sekaná /150 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,3,7/ minutková úprava Česká kuchyně
3: Caesar salát /trhané plátky ledového salátu s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, žemlovými krutóny, pečenou anglickou slaninou a s grilovanými kuřecími kousky/100 g/ opékaný toast /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky /150 g/ balený v argentinském koření podávaný s grilovanou zeleninu a s omáčkou z výpeku, šťouchaný brambůrek /1/
5: Pizza:
ČTVRTEK
Polévka: Česneková Speciál se šunkou a vajíčkem, chlebové krutóny /1,3,7/
1: Pečená domácí jitrnička /1 ks/250 g/ podávaná s dušeným zelím s Iberejským špekem a vařeným bramborem /1,7/ Česká kuchyně
2: Grilovaný Camembert /100 g/ podávaný s bramborovou kaší a salátem z červené řepy /1,7/ minutková úprava
3: Tagliatelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, kapkou smetany a sypané Parmazánem /1,3,7/ minutková úprava
4: Byznys menu: Steak s grilovaným norským lososem 150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou čerstvou zeleninou a vařeným brambůrkem /1,4/ minutková úprava
5: Pizza:
PÁTEK
Polévka:
1: Menu pro Vás připravujeme
2:
3:
4: Byznys menu:
5: Pizza:
MENU č.1: 155,- Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU č.2: 155,- Kč
MENU č.3: 195,- Kč
MENU PIZZA: Kč
MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)