PONDĚLÍ

Polévka:

1: Velikonoční pondělí - víkendové menu

2:

3:

4: Byznys menu:

5: Pizza:


ÚTERÝ

Polévka: Gulášová polévka /1/

1: Steak z kuřecího prsíčka /150 g/, kuskus, Aaela norma omáčka /1/

2: Vepřová játra na cibulce /150 g/ s dušenou rýží /1/

3: Caesar salát s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, slaninou a caesar dresinkem, rozpečená bagetka /1,3,4,7,10/ minutková úprava

4: Byznys menu: Maso dvou barev /100 g medailonek z vepřové panenky, 100 g medailonek z kuřecího prsíčka/ se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, opékaný brambůrek ve slupce /1,7/

5: Pizza: PIZZA ALLA VENEZIA /sýr, paprikáč, šunka, hermelín, beranní rohy 1,3,6,7,12/


STŘEDA

Polévka: Květáková polévka /1,7/

1: Kuřecí řízek /150 g/ s domácím bramborovým salátem /1,3,7,9,10/

2: Chicche di Patate s listovým špenátem a grilovanými kuřecími kousky /100 g/ /1,3,7/ minutková úprava

3: Trhané plátky ledového salátu s Nivou, Hermelínem a červenou řepou, medový dresink,křupavá rozpečená bagetka /minutková úprava 1,3,7/

4: Byznys menu: Vepřový Terez Major /150 g/ s pečenými bramborovými čtvrtky a okurkovým salátkem /1/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA NAPOLETANA /sýr, šunka, anglická slanina, vejce, cibule, paprika 1,3,6,7/


ČTVRTEK

Polévka: Boršč s kousky masa a kapkou smetany /7,9/

1: Hrachová kaše s pikantní grilovanou klobásou /1 ks/, čerstvý chléb /1,3,7/, Domácí štrůdl s karamelem /1,3,7/

2: Smažená kuřecí kapsa plněná uherákem a tvarůžkem /150 g/, šťouchaný brambůrek, tatarka /1,3,7/, Domácí štrůdl s karamelem /1,3,7/

3: Mango salát s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, trhanými plátky ledového salátu a Caesar dresinkem , křupavá bagetka /1,3,4,7/ minutková úprava, Domácí štrůdl s karamelem /1,3,7/

4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky balený v argentinském koření servírovaný na fazolových luscích s plátkem česneku a slaniny, opékaný brambůrek ve slupce, minutková úprava, Domácí štrůdl s karamelem /1,3,7/

5: Pizza: PIZZA SALAMI /sýr, šunka, anglická slanina, poličan, paprikáč, chilli 1,3,6,7,10,12/, Domácí štrůdl s karamelem /1,3,7/


PÁTEK

Polévka: Zeleninová polévka připravována na kuřecím vývaru

1: Hovězí gulášek Mistra kuchaře /150 g/ s domácím houskovým knedlíčkem a cibulkou /1,3,7/

2: Tagliatelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, rajčetem a kapkou smetany /1,3,7/ minutková úprava

3: Krájená čerstvá zelenina /červená paprika, rajče, okurek/ s balkánským sýrem a řeckými olivami, křupavá rozpečená bagetka /1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Kuřecí steak balený ve Schwarzwaldské šunce s grilovanými plátky cukety, bramborová kaše /1/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA VERONA /sýr, poličan, kukuřice, klobása, chilli 1,3,6,7,10/



MENU č.1: 105,- Kč

MENU č.2: 105,- Kč

MENU č.3: 145,- Kč

MENU PIZZA: 105,- Kč

MENU byznys: 165,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce