PONDĚLÍ

Polévka: Česneková se šunkou, vajíčkem a smaženými chlebovými krutóny /1,3,7/

1: Kuřecí řízečky /150 g/ s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,3,7/

2: Hrachová kaše s moravským uzeným /150 g/ a sázeným vajíčkem, chléb /1,3,7/

3: Caesar salát /trhané salátové listy s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, chlebovými krutóny, slaninou, kuřecím prsem /100 g/ a domácí pečenou houskou /1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Medailonky z vepřové panenky /180 g/ s grilovanou středomořskou zeleninou a bramborovou kaší /7/

5: Pizza: Capriciosa /tomato, sýr, chorizo, žampióny, camembert /1,3,7/


ÚTERÝ

Polévka: Česneková se šunkou, vajíčkem a smaženými chlebovými krutóny /1,3,7/

1: Steak z kuřecího prsíčka /150 g/ špikovaný domácím špekem podávaný s grilovanou paprikou a bramborovou kaší /1,7/

2: Kousky z vepřové panenky /150 g/ se smetanovou pepřovou omáčkou a opékaným brambůrkem /1,7/

3: Salát s grilovaným hermelínem /trhané salátové listy se zahradní okurkou, rajčetem a rukolou, grilovaný hermelín, citrónová zálivka, domácí pečená pletýnka /1,3,7/minutková úprava

4: Byznys menu: Tagliatelle s grilovanými kuřecími nugetami /100 g/, sušenými italskými rajčaty a kapkou smetany /1,3,7/

5: Pizza: Salami /tomato, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, chorizo /1,3,7/


STŘEDA

Polévka: Fazolová s mrkví a šunkovou klobásou /1,3,7/

1: Řízečky z vepřové panenky /150 g/ se šťouchaným brambůrkem a kyselým okurkem /1,3,7/

2: Kuřecí steak /150 g/ na zelených fazolkách s česnekem, anglickou slaninou a vajíčkem, bramborová kaše /1,3,7/

3: Salát s grilovaným norským lososem na mořské soli /trhany ledový salát, plátky rajčete a čerstvý špenát, grilované kousky norského lososa /100 g/, citrónová zálivka, domácí pečená pletýnka/1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Šafránové rizoto s filírovaným kuřecím prsíčkem /100 g/, strouhaným parmazánem a čerstvou rukolou /1,3,7/ minutková úprava

5: Pizza: Positana /tomato, sýr, šunka, niva, paprika /1,3,7/


ČTVRTEK

Polévka: Fazolová s mrkví a šunkovou klobásou /1,3,7/

1: Maso dvou barev /medailonky z vepřové panenky 100 g a kuřecích prsíček 100 g/ s grilovanou cuketou a opékaným brambůrkem, ďábelka /1,3,7/

2: Kuřecí "katův šleh" /dušené kuřecí nudličky /150 g/ s pikantní omáčkou a zeleninou, podávané se smaženými bramborovými plátky /1,3,7/

3: Salát s grilovanou panenkou /trhané listy ledového salátu s kousky vepřové panenky/100 g/ a grilovanou zeleninou, domácí pečená pletýnka /1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Salát s grilovanými kousky norského lososa /100 g// trhané plátky ledového salátu s grilovanými kousky norského lososa s medovohořčičným Dipem a domácí pečenou pletýnkou 1,3,4,7/ /

5: Pizza: Pauli McQ /čtyři druhy sýrů, šunka 1,7/


PÁTEK

Polévka: Silný kuřecí vývar s masem, nudlemi a zeleninou /1,3,7/

1: Smažená kotleta /vepřová kotleta /150 g/ potřená česnekem a hořčicí, smažená a podávaná s máslovou bramborovou kaší /1,3,7/

2: Kuřecí kousky na Kari /150 g/ s jasmínovou rýží /1,7/

3: Mango salát /trhané plátky ledového salátu, mango, rukola, grilované kuřecí kousky /100 g/, medová zálivka, pečená domácí pletýnka 1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: 48 hodin tažený hovězí Karabáček /200 g/ se smetanovou omáčkou s lesními hříbky a domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/

5: Pizza: Verona /tomato, sýr, poličan, kukuřice, klobása jalapeňos/ 1,3,7/



MENU č.1: 115,- Kč

MENU č.2: 115,- Kč

MENU č.3: 155,- Kč

MENU PIZZA: 125,- Kč

MENU byznys: 185,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce

  • Vážení a mílí hosté,


    Po dobu nouzového stavu veškerá jídla a pizzu podáváme pouze přes výdejní okýnko a to do termoboxů a pizza krabic, které jsou pro Vás z d a r m a  a nebudou Vám účtovány. V této souvislosti máme omezenou provozní dobu. Děkujeme Vám za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši návštěvu.


    Provozní doba :


    PONDĚLÍ 18. ledna  - PÁTEK 22. ledna 2021 ....... 11.00 - 14.00 POLEDNÍ MENU


    PÁTEK    22. ledna 2021 ............. 16.30 - 20.00 výroba a expedice PIZZY


    SOBOTA 23. ledna 2021 ............. 16.30 - 20.00 výroba a expedice PIZZY


    NEDĚLE 24. ledna 2021 .............. Provoz uzavřen


    Odpolední provoz výroby a prodej PIZZY do PIZZA KRABICE s sebou: PÁTEK - SOBOTA .. 16.30 - 20.00.


    Objednávky, prosím, volejte na tel. číslo: 59 50 48 518,  59 50 48 517, v případě nutnosti 602 71 58 77. Termo boxy a pizza krabice z d a r m a .