PONDĚLÍ

Polévka: Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/

1: Sváteční svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a šlehačkou s domácím karlovarským knedlíčkem /1,3,7/

2: Taglietelle s grilovanými kuřecími kousky /100 g/, kapkou smetany a sypané Parmazánem /1,3,7/

3: Caesar salát /trhané salátové listy s caesar dresinkem, strouhaným parmazánem, chlebovými krutóny, slaninou, kuřecím prsem /100 g/ a domácí pečenou houskou /1,3,7/ minutková úprava

4: Byznys menu: Jehněčí medailonky na tymiánu /200 g/ podávané s fazolovými lusky se slaninou a pikantní smetanovo pepřovou omáčkou, šťouchaným brambůrek s cibulkou /1,7/

5: Pizza:


ÚTERÝ

Polévka: Silný slepičí vývar s domácími nudlemi, masem a kořenovou zeleninou /1,3,7/

1: Kuřecí Gyros /150 g/ s hranolkami Julienne a domácí ďábelkou /1,3,7/

2: Segedínský guláš /guláš z vepřové plece /150 g/ a sudového zelí, podávaný s kynutým houskovým knedlíkem /1,3,7/

3: Salát s grilovaným hermelínem /trhané salátové listy se zahradní okurkou, rajčetem a rukolou, grilovaný hermelín, citrónová zálivka, pečivo /1,3,7/minutková úprava

4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky /180 g/ marinovaný v argentinském koření, podávaný s grilovanou paprikou a cibulí, šťouchaným bramborem a zahuštěnou omáčkou /1,3,7/ minutková úprava

5: Pizza:


STŘEDA

Polévka: Zelná polévka s mrkví a pikantní klobáskou Jalapeňos /1/

1: Hovězí gulášek mistra kuchaře /150 g/ s cibulkou a houskovým knedlíkem /1,3,7/

2: Tortilla s grilovanými kuřecími nugetami /150 g/, trhanými plátky ledového salátu, rajčete a Caesar dresinku /1,3,4,7/

3: Salát s grilovaným norským lososem na mořské soli /trhany ledový salát, plátky rajčete a čerstvý špenát, grilované kousky norského lososa /100 g/, citrónová zálivka, opečený toast /1,3,7/

4: Byznys menu: Smažená vepřová panenka /200 g/, šťouchaný brambůrek s cibulkou, okurkový salátek /1,3,7/

5: Pizza:


ČTVRTEK

Polévka:

1: Státní svátek - V í k e n d o v é m e n u

2:

3:

4: Byznys menu:

5: Pizza:


PÁTEK

Polévka: Uzená s masem a kroupami /1/

1: Pečené domácí jelítko + jitrnička /1 + 1/ s dušeným zelím a vařeným bramborem /1/

2: Italské spagetti Carbonára /se zašlehaným vejcem, olivovým olejem a plátkem česneku/ /1,3,7 minutková úprava/

3: Salát s plněným hermelínem /šunkou a nivou/, šťouchaný brambůrek s cibulkou, tatarka /1,3,7/

4: Byznys menu: Pikantní medová žebírka /400 g/ s křenem, hořčicí a beranními rohy, opékaný brambůrek /1,10/

5: Pizza:



MENU č.1: 135,- Kč

MENU č.2: 135,- Kč

MENU č.3: 185,- Kč

MENU PIZZA:

MENU byznys: 255,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce