PONDĚLÍ

Polévka:

1: Sanitární den - Vážení hosté, omlouváme se Vám, dnes je provoz uzavřen

2:

3:

4: Byznys menu:

5: Pizza:


ÚTERÝ

Polévka: Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/, Ukrajiský boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Pečená vepřová žebírka naložená v pikantní marinádě /400 g/ podávaná s křenem, hořčicí, beraními rohy a kyselým okurkem, opékaný brambůrek /1,10

2: Dušená šunka od kostí /150 g/ podávaná s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak z grilovaného norského lososa /150 g/ s grilovanou středomořskou zeleninou /červená paprika, cuketa, cibule, žampion, olivový olej/ a vařeným brambůrkem /1,3,4,7/

5: Pizza: PIZZA POSITIANA /salza, sýr, šunka, paprika, niva 1,3,6,7/


STŘEDA

Polévka: Silný kuřecí vývar s domácími nudlemi, masem a zeleninou /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Pečené jehněčí kolínko na česneku a tymiánu /150 g/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchanými bramborkami /1,7/ Česká kuchyně

2: Tortila plněná grilovanými kuřecími kousky 150 g, trhanými plátky ledového salátu, rajčete a okurky, Caesar Dip /1,3,4,7/

3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak z kuřecího prsíčka /150 g/ na zelených fazolkách se sázeným vajíčkem a bramborovou kaší /1,3/

5: Pizza: PIZZA QUATRO STAGIONNI /salza, sýr, šunka, žampiony, anglická slanina, olivy 1,3,6,7/


ČTVRTEK

Polévka: Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/, Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi /1,3,7/

1: Francouzské brambory s domácí šunkou a vajíčkem /220 g/ /1,3,7/

2: Pečené jehněčí kolínko na česneku a tymiánu /150 g/ podávané s krémovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1,7/ Česká kuchyně

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7,10/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak ARGENTINA z vepřové panenky /150 g/ podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou /červená paprika, cuketa, žampion, cibule/ a šťouchaným brambůrkem /1/ minutková úprava

5: Pizza: PIZZA PROSCIUTTO FUNGHI /salza, sýr, šunka, žampión 1,3,6,7/


PÁTEK

Polévka: Kuřecí vývar s masem, domácími nudlemi a kořenovou zeleninou /1,3,7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1,7/

1: Kuřecí steak špikovaný domácím špekem /150 g/ podávaný s grilovanou středomořskou zeleninou a bramborovou kaší /1,3,7/ minutková úprava

2: Francouzské brambory s domácí šunkou /100 g/ a vajíčkem, kyselý okurek /3,7/

3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1,3,7/ Česká kuchyně

4: Byznys menu: Steak z vepřové panenky 150 g/ podávaný s pikantní smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a šťouchaným brambůrkem /1,7/

5: Pizza: PIZZA QUATRO FORMAGHI /smetanový základ, čtyři druhy sýrů 1,3,6,7/



MENU č.1: 155,- Kč

MENU č.2: 155,- Kč

MENU č.3: 195,- Kč

MENU PIZZA: 155,- Kč

MENU byznys: 285,- Kč
(volný výběr přílohy v ceně)

Živá hudba

P i z z a rozvoz

Objednání pizzy v naší pizzerii

Akce